Over Dag Lief Konijn

Dag Lief Konijn is een zuster-site van KonijnenKenner.nl

Dag Lief Konijn is gericht op alles rondom de dood van je konijn.
Dag Lief Konijn kan je begeleiden bij euthanasie, je helpen met het plannen van een uitvaart.
Dag Lief Konijn is gevestigd in Amsterdam.
Dag Lief Konijn is bereikbaar via deze pagina.
Dag Lief Konijn is gediplomeerd uitvaartverzorger voor dieren.
Dag Lief Konijn is Angeline Dekker.

Ik ben Angeline.
Ik ben geboren en getogen op het eiland Texel en met dieren opgegroeid. We hebben visjes, kwartels, kanaries, vinken, kippen, diverse soorten eenden, konijnen, cavia’s, hamsters, paarden, hond en katten gehad en ik zal vast nog een diersoort vergeten zijn. Mijn vader broedde zelf, nou ja, in zijn zelfgemaakte broedmachine, kippen- en eendeneieren uit.
In 1997 ben ik naar Amsterdam verhuisd, ik ging studeren en mijn partner begon een eigen zaak. Al snel ben ik mede ondernemer geworden en hebben we een tijdlang vooral hard gewerkt.
Vanaf 2016 heb ik mijn passie voor dieren weer opgepikt en kwamen er konijnen (en een teckel en cavia’s) in ons huishouden. In 2021 ben ik gediplomeerd Gedragstherapeut voor konijnen geworden en in 2022 Uitvaartverzorger voor dieren.